Scheriproct

Personligen använder jag Scheriproct, som min familjeläkare har ordinerat mig. It really works wonders!Finns på ett apotek nära dig!

Xyloproct

Dagens sammanträffande är som följer. Jag kollar bloggen och finner denna reklam högst upp på sidan:Hur lustigt är inte det? Jag har ju ändtarmsbesvär! Hahaha! Vilken grej ändå!

D-uppsats

Nu är jag färdig med min D-uppsats.

Ill Street Blues

Hi! My name's Erik. And I'm white. I live in a predominantly white neighborhood.
I went to a predominantly white college. And I have predominantly all white friends.
But at night, while all my white friends are asleep, I bump this.Tung skit från Kool G Rap & DJ Polo's album Live and Let Die (1992).

Zinedine Zidane

Här kommer en film på lite sjuka saker som är undertecknade Zinedine Zidane. Jag kunde aldrig spela fotboll, jag var sämst, men det betyder inte att jag kan uppskatta detta som Zinedine Zidane mfl. gör till en konstform. Bortse gärna från de två programledarna. De förtjänar att skjutas, men målen de presenterar är sjukt snygga.Här kommer ett klipp till, det är sjukt fånigt, men Street Fighter-referenserna är så bra att man kan tolerera det som är mindre begåvat.Ett klipp på Zinedine Zidane's dribblingar kommer så snart jag hittat ett som inte är monterat av en treåring. Det var en skrämmande syn som jag helst vill bespara den (troligtvis Adam eftersom han är den enda som känner till min blogg (!)) som blir intresserad av att se mer av Zinedine Zidane.

/ Erik

Zinedine "Niko" Zidane

Så här ligger det till. Jag sitter och googlar bilder på Zinedine Zidane, den franske fotbollsspelaren av många betraktad som den bästa genom tiderna. Jag hittar den här bilden:Det första som slår mig är förstås att Zidane är smokin', men det viktiga är att han är slående lik en annan av mina stora förebilder, Niko Bellic, som ser ut så här:Likt va? Du tror mig inte? Jag googlade lite till, och föga förvånande fann jag att det fanns fler som hade tänkt samma tanke. Vilket sjukt jävla sammanträffande ändå. Oj oj oj!Hur coolt är inte det?

Inlämnad uppsats

Har nu lämnat in uppsatsen till min handledare Magnus. Blev i slutändan textblind, samtidigt som jag tyckte att jag skrivit tillräckligt mycket för att han skulle ha nåt att granska. Ligger för närvarande på 24 sidor. Är väldigt trött. Lyckades scanna in en bild på the egg of sustainability i uppsatsen. Man vet aldrig var man hamnar här i livet.Hujeda mig, sa jag.

Rite Where U Stand

Hi! My name's Erik. And I'm white. I live in a predominantly white neighborhood.
I went to a predominantly white college. And I have predominantly all white friends.
But at night, while all my white friends are asleep, I bump this.Tung skit från Gang Starr's album The Ownerz (2003).

Tripp till GBG?

Har vankat av och an i ett par dagar i tankar om huruvida jag ska åka till GBG i helgen eller ej. Har ju mycket att förbereda inför opponeringen nästa onsdag. Pratade med Johanna om hur dålig min uppsats är (ja, jag är snart färdig med den), och hur viktigt det då är att göra en kunglig presentation och låtsas som om det regnar. Fick reda på att Charlotte ska opponera på min uppsats och hon brukar inte vara nådig, huu!

Kollade lite priser och fann detta:


Helt okej pris! Det lutar med andra ord åt att åka! Har hört av mig till Carolina om att åka samtidigt, får se vad hon svarar. Lär bli ett hejdundrande kalas, men jag ber att få slippa sitta utanför pustervik o kräkas denna gång.

Show & Prove

Hi!
My name's Erik. And I'm white. I live in a predominantly white neighborhood.
I went to a predominantly white college. And I have predominantly all white friends.
But at night, while all my white friends are asleep, I bump this.Tung skit från Big Daddy Kane's album Daddy's Home (1994).

Åter hemma

Jag cyklade hem från skolan strax innan 17. Åkte igenom ett moln av maskrosfrön, fick associationer till deep space travels, star wars och windowsskärmsläckare.

Känner oron i magen, är inte alls färdig med uppsatsen. Oron kommer sig av att jag har 24 sidor i uppsatsen och varenda en behöver redigeras. Lägg till att jag behöver skriva några extra sidor - jag vet absolut inte var jag ska börja, och det gör att jag förblir passiv. Att vara passiv samtidigt som man vet att man måste vara aktiv är en fruktansvärd känsla, en undergrupp till maktlösheten. Kollar en del på Richard Pryor och han var för bra. Live on the Sunset Strip är fantastisk, men min favorit är hans första filmade konsert, Live in Concert.

Ska försöka skriva några stycken om hållbar utveckling till uppsatsen innan läggdags. Har jag gjort det kan jag vara stolt. Jag kan inte lösa alla problem på en gång, man får ta en sak i taget. Rom byggdes inte på en dag, osv.

Sista dagen innan inlämning

Jag har nu skjutit upp uppsatsarbetet i lite drygt två månader. Har idag på mig att knyta ihop säcken - den säck som jag "varsamt" lagt "dyrbarheter" i sedan en vecka tillbaka. En uppsats ska inte skrivas på en vecka, så jag kan nog förbereda mig på "kompletteringar". Innan jag går till skolan (12.00) ska jag ritualisera lite med frukost, dusch och lite grooming. Är nervös för jag vet inte hur detta kommer att sluta.

Catch you on the flip side!

RSS 2.0