Michael Jacksons läkare erkänner

Michael Jacksons läkare blev anställd några månader innan Den stora turnén skulle börja. Innan turnén hann börja dog dock Michael Jackson. Många frågade sig hur, men efter långa utredningar har det kommit fram att Michael Jacksons läkare gav honom en dödlig dos av propofol, en typ av bedövningsmedel.

Ponera att Michael Jacksons privata läkare har kommit Michael Jackson och hans omgivning tämligen nära. Ponera också att Michael Jacksons privata läkare har sett saker i Michael Jacksons omgivning som han blev illa till mods av. Ponera också att han insåg att han skulle behöva leva med vetskapen om att Michael Jackson kommer att kunna fortsätta göra dessa saker i resten av sitt liv. Ponera att han gav Michael Jackson en dödlig dos av propofol, inte för att denne läkare var en ond människa som njöt av att döda andra människor, utan för att ville bespara massor av andra människor onödigt lidande och trauma.

Om du befann dig i samma situation, och fick reda på saker som ingen annan som läser skvallertidningar har konkreta bevis för, vad skulle Du göra då?

Kommentarer
Postat av: Escal

Kanonisera Michael Jacksson och offra mig själv?

Ponera att du är en fisk!



2010-02-04 @ 12:14:42
URL: http://escapeisthis.com
Postat av: Kool E

Om du visste vem Michael Jackson faktiskt var kanske du inte skulle ha ett val?

2010-02-04 @ 12:56:03
URL: http://stressmarks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0